Scoop introduceert Sponsorkliks!

Sponsorkliks is een eenvoudige manier om door je online uitgaven sponsoring binnen te halen voor de vereniging. Voor de leden komen er geen extra kosten mee terwijl er meer geld vrijkomt voor de vereniging. Maar wat is Sponsorkliks en hoe gaat het in zijn werking?

 

Sponsorkliks is een bedrijf dat clubs en verenigingen de mogelijkheid biedt om een percentage van de online uitgaven van hun leden terug te krijgen in de vorm van sponsoring. Bij Sponsorkliks zijn honderden online webshops aangesloten die variëren van het verkopen van producten zoals Bol.com of Coolblue, tot het leveren zoals Thuisbezorgd. Ook vakanties en hotels die online geboekt zijn kunnen via Sponsorkliks bijdragen aan de vereniging.

 

Hoe dat precies in zijn werking gaat is als volgt: je gaat via Sponsorkliks naar bekende websites zoals  bijvoorbeeld Bol.com. Je schaft een product aan voor exact dezelfde prijs als je het direct zou aanschaffen bij Bol.com. Van deze aankoop ontvangt Sponsorkliks een commissie. 75% van deze commissie wordt vervolgens uitbetaald aan Scoop. Dit gaat om kleine marges per aankoop, maar kan met 280 leden flink oplopen tot redelijke bedragen per maand.

 

Scoop heeft van Sponsorkliks een persoonlijke Sponsorkliks-Scooppagina gekregen. De bestellingen die via deze pagina worden gedaan zullen zorgen voor de sponsoring van de club.  Daarnaast heeft Sponsorkliks ook een app waarmee je gemakkelijk de bestelling via je telefoon kan doen.

 

 

Deel via Facebook

Reacties

Log in om de reacties te bekijken.

Word een Scooper

Bekijk de informatiepagina's onder lid worden voor meer informatie over de vereniging en inschrijving. Nog vragen? Mail dan naar:
info@shcscoop.nl

Hockeyen mogelijk maken voor elke student en medewerker aan de TU Delft en de Haagse Hogeschool.

Scoop is altijd op zoek naar partners om onze droom werkelijk te maken. Bent u of is uw bedrijf geinteresseerd in sponsoring van onze vereniging, bekijk dan ons aanbod of mail naar:
sponsoring@shcscoop.nl
Copyright S.H.C. Scoop te Delft Nederland