Zaalhockey!

Beste hockeyers,

Net zoals elk jaar is er weer de mogelijkheid om te zaalhockeyen bij S.H.C. Scoop! Dit seizoen zal Scoop wederom 3 damesteams en 3 herenteams hebben in de zaal. In ieder team zal er plek zijn voor 11 spelers. De zaalcompetitie start in week 49 en zal doorgaan tot en met week 7. De teams worden voor zover dat kan ingedeeld aan de hand van de veldindeling. Voor de eerste teams zal er, als dat nodig blijkt, een selectietraining worden gehouden in week 49.

Ben je lid van Scoop, kijk dan in je mail voor aanvullende informatie en hoe je je kan aanmelden!

Ben je geen lid van S.H.C. Scoop? Dan is er ook de mogelijkheid om mee te doen met zaalhockey bij een van de teams. Voor extra informatie of om je aan te melden kan je een mail sturen naar wedstrijdsecretaris@shcscoop.nl.

Let op! Er is een beperkte hoeveelheid plekken. Schrijf je dus snel in, want vol=vol! De inschrijvingen sluiten op 10 november.

Deel via Facebook

Reacties

Log in om de reacties te bekijken.

Word een Scooper

Bekijk de informatiepagina's onder lid worden voor meer informatie over de vereniging en inschrijving. Nog vragen? Mail dan naar:
info@shcscoop.nl

Hockeyen mogelijk maken voor elke student en medewerker aan de TU Delft en de Haagse Hogeschool.

Scoop is altijd op zoek naar partners om onze droom werkelijk te maken. Bent u of is uw bedrijf geinteresseerd in sponsoring van onze vereniging, bekijk dan ons aanbod of mail naar:
sponsoring@shcscoop.nl
Copyright S.H.C. Scoop te Delft Nederland