Prestatie

Ondanks dat S.H.C. Scoop pas sinds 2008 deelneemt aan de competities van de KNHB, zijn zowel Dames 1 als Heren 1 al een keer gepromoveerd. Met veel ambitie wordt er hard doorgetraind en blijven onze teams verbeteren. Het resultaat is er nu al naar! Denk jij dat je Scoop naar nog een hoger niveau kan brengen? Kom dan selectie doen!
Hockey voor iedereen

S.H.C. Scoop Delft is een gezellige open studenten-hockeyvereniging, te vinden op de velden van het sport– en cultuurcentrum van de TU Delft. Dit houdt in dat je geen lid hoeft te zijn van een studentenvereniging om bij ons lid te worden!Gezellig!

Naast trainingen en wedstrijden staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we maandelijks een borrel waar alle leden welkom zijn en worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals de thé dansants, toernooien, BBQ's, teamuitjes en meer!

Ga het hele jaar door

Tijdens de winterstop en in de zomer gaat het hockey op het veld gewoon door. In deze perioden worden er op verschillende avonden wedstrijdjes gespeeld met gemixte teams. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van Scoop, dus kom gerust een keertje kijken! Natuurlijk is er ook zaalhockey voor de liefhebbers!

Bekijk onze facebook.Altijd al een  commissie willen doen? Dat kan!

Naast hockeyen bieden wij je ook de kans om je persoonlijk te ontwikkelen in een commissie. Klik op een van de commissies hiernaast voor meer informatie!

Kom langs!

De echte verenigingssfeer proef je pas wanneer je een keer bij ons langs komt. Interesse? Neem dan contact met ons op via info@shcscoop.nl

Of...

schrijf je in

!

Word een Scooper

Bekijk de informatiepagina's onder lid worden voor meer informatie over de vereniging en inschrijving. Nog vragen? Mail dan naar:
info@shcscoop.nl

Hockeyen mogelijk maken voor elke student en medewerker aan de TU Delft en de Haagse Hogeschool.

Scoop is altijd op zoek naar partners om onze droom werkelijk te maken. Bent u of is uw bedrijf geinteresseerd in sponsoring van onze vereniging, bekijk dan ons aanbod of mail naar:
sponsoring@shcscoop.nl
Copyright S.H.C. Scoop te Delft Nederland