Sponsoring

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van Scoop? Neem dan vrijblijvend contact op met ons sponsorteam.

Mail ons sponsorteam

Word partner van Scoop

S.H.C. Scoop is de open studentenhockeyvereniging van Delft met zo’n 250 technische studenten. Om een vereniging als Scoop met al haar activiteiten financieel gezond te houden zijn sponsors zeer belangrijk. Naast de contributie van de leden is Scoop op zoek naar goede samenwerkingsverbanden, waar beide partijen van kunnen profiteren. Scoop biedt vele vormen van sponsoring aan variërend van hoofdsponsor tot adverteren in ons jaarboek!
Indien u geïnteresseerd bent in sponsoring van S.H.C. Scoop kunt u vrijblijvend contact opnemen met de sponsorcommissie om de mogelijke samenwerking te bespreken.
Sponsorcommissie S.H.C. ScoopHuidige sponsoren:

SupairShirtsponsor
Bosman Watermanagement B.V.Bordsponsor
InteGerSponsor website
SpecsaversSponsor website
Meo LeaseSponsor website
TU DelftHuissponsor
TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van S.H.C. Scoop. S.H.C. Scoop is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.  

Eet & Proeflokaal de kurkHuissponsor

Bekijk de brochure!

Brochure
2015-2016

Bekijk

Het sponsorteam

Benthe Plat

Lisa Kappers

Roland Walta

Karsten van Duuren

QQ'er

Word een Scooper

Bekijk de informatiepagina's onder lid worden voor meer informatie over de vereniging en inschrijving. Nog vragen? Mail dan naar:
info@shcscoop.nl

Hockeyen mogelijk maken voor elke student en medewerker aan de TU Delft en de Haagse Hogeschool.

Scoop is altijd op zoek naar partners om onze droom werkelijk te maken. Bent u of is uw bedrijf geinteresseerd in sponsoring van onze vereniging, bekijk dan ons aanbod of mail naar:
sponsoring@shcscoop.nl
Copyright S.H.C. Scoop te Delft Nederland