header foto header foto header foto header foto
 

Oud-Leden-Gezelschap

Het Oud-Leden-Gezelschap leeft al een paar jaar binnen Scoop, maar in seizoen 2020-2021 is het weer een nieuw leven in geblazen.
Inschrijven voor het OLG kan via de onderstaande link:


Voor wie is het?
Het Oud-Leden-Gezelschap is voor iedereen die ooit bij Scoop heeft gehockeyd en het leuk vindt om na het verlaten van de vereniging toch contact te houden met andere leden. Of je nou bent gestopt na een jaar omdat hockey toch niet bij je paste, of je hebt heel je studententijd bij Scoop gehockeyd maar je moest helaas weg omdat je niet meer studeert; iedereen is welkom bij het OLG.

Wat wordt er georganiseerd?
Het Oud-Leden-Gezelschap organiseert twee activiteiten per jaar. 
De eerste activiteit is een borrel op een zaterdag in september of oktober. Hier krijg je de kans om onder het genot van een drankje je vrienden weer te ontmoeten.
De tweede activiteit is een toernooi dat wordt georganiseerd in april of mei, ook op een zaterdag. Op het toernooi kan je je hockeyskills weer naar boven halen. 
Daarnaast wordt er twee keer in het jaar een nieuwsbrief gestuurd met leuke verhalen over oud-leden, belangrijke updates over Scoop en informatie over de activiteiten.

Hoeveel gaat dit kosten?
De contributie voor het Oud-Leden-Gezelschap bedraagt €5,- per jaar. Voor deelname aan het toernooi moet je inschrijfkosten betalen. Deze zullen maximaal €10,- zijn.
Mocht je nog wat voor Scoop willen betekenen, dan kan je er altijd voor kiezen om te doneren. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected]
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft