header foto header foto header foto header foto
 

Oud-Leden-Gezelschap

Ontdek het Oud-Leden-Gezelschap van Scoop!
Ben je een voormalig Scoop hockeyheld en mis je de goede oude tijd? Het Oud-Leden-Gezelschap (OLG) is dé plek voor iedereen die ooit de Scoop-kleuren heeft verdedigd en graag in contact blijft met mede-Scoopers. Of je nu na een jaar de stick aan de wilgen hebt gehangen of je hele studentenleven hebt gespeeld, bij het OLG zit je goed!

Wat staat er op het programma?
Twee keer per jaar komen we samen voor niet te missen evenementen:
De Scoop Reünieborrel: Elk jaar in september of oktober luiden we het seizoen in met een gezellige borrel. Haal herinneringen op en proost op oude tijden met je oude teamgenootjes.
Het OLG Toernooi: In april of mei is het tijd om de hockeystick weer op te pakken tijdens ons legendarische toernooi. Laat zien dat je het nog steeds in je hebt!
En dat is nog niet alles! Tweemaal per jaar ontvang je onze nieuwsbrief vol sappige verhalen van oud-leden, de laatste Scoop-nieuwtjes en alle info over onze activiteiten.

Meld je aan!
Sluit je aan bij het OLG en blijf voor altijd deel uitmaken van de Scoop familie! Voor slechts 5 euro per jaar ben je al lid!

Vragen?
Heb je vragen over het OLG? Contacteer een van onze OLG bestuursleden (Benthe Plat, Roland Walta, Liza van der Mooren, Tisja Kuiper, Floris van Dijk, Tim Baart, Matthijs Slobbe) of stuur een mail naar [email protected]

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft