header foto header foto header foto header foto
 

Contributie

Veldcontributie

Ieder lid van S.H.C. Scoop betaalt jaarlijks contributie ter hoogte van de onderstaande bedragen:

Soort lid  Bedrag
Competitie- of trainingslid eerste team € 90,00
Competitie- of trainingslid overige teams  € 80,00
Verenigingslid  € 15,00

Verder ben je als lid van S.H.C. Scoop verplicht om in het bezit te zijn van een 12-maandelijkse sportkaart van X TU Delft. Deze kaart kost ongeveer €160,00 (ga naar de website van X voor het meest recente prijsoverzicht). Het is verplicht om in het bezit te zijn van deze kaart om gebruik te mogen maken van de faciliteiten van X TU Delft. 
Als je een halfjaar in het buitenland zit of je hebt zwaar blessureleed kan je een deel van je aankoopgeld terugkrijgen van X TU Delft. Meer informatie is te vinden via volgende link: https://www.tudelft.nl/x/aanbod/x-abonnement/algemene-voorwaarden/

Zaalcontributie 

Bij Scoop heb je ook de mogelijkheid om te zaalhockeyen. Dit is een uitbreiding van je lidmaatschap en contributie. De zaalcontributie wordt vastgesteld door de vaste kosten die de KNHB vraagt per team voor deelname aan de zaalhockeycompetitie en de extra kosten die ten behoeve van een team gemaakt worden (bijv. zaalhuur) op te tellen en dit te delen door het aantal leden in het zaalteam. In verleden jaren kwam dit neer op tussen de €40  en €60. Voor niet-leden die alleen aan zaalhockey willen participeren komt er nog de prijs van een verenigingslidmaatschap bovenop.
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft