header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Inschrijven en Selectietraining

Hockey

9-8 Wil jij graag (blijven) hockeyen naast je studie? Kom hockeyen bij studenten hockeyclub Scoop!


Lees verder

Frans en Paul gaan door!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-6Mooi nieuws over volgend jaar, de coaches van D1 en H1 trainen ook volgend jaar de de eerstelijnsteams! Frans blijft verbonden aan de D1 en Paul houdt de H1 onder zijn hoede. W hebben veel zin in volgend seizoen, laat maar komen. 

Lees verder

Onderzoek KNHB

Hockey Nieuws afbeelding

25-3 Stel: je mag zelf bepalen wanneer en hoe vaak je wedstrijden speelt of traint. Als niets moet en alles mag, hoe zou jij jouw hockeyjaar dan inrichten? Geef je mening en doe mee aan het onderzoek van de KNHB! Onder de deelnemers worden 2x 20 kaarten voor een FIH Pro League wedstrijd in Nederland verloot dus wie weet moedig jij met je team binnenkort de Oranje Dames of Heren aan.

Lees verder

Nieuw Huishoudelijk Reglement

Algemeen

31-12Tijdens de afgelopen ALV op 22 december 2021 is er een nieuw Huishoudelijk Reglement aangenomen. De nieuwe versie van het HR kan je vinden op de website onder het kopje club op de pagina Huishoudelijk Reglement. 

Lees verder

Samenwerking en sponsoring Fys'Optima Delft

Algemeen Nieuws afbeelding

10-11Met trots kunnen wij jullie vertellen dat Fys'Optima Delft en Scoop begonnen zijn aan een samenwerking. De komende tijd gaan we samen aan de slag om te kijken wat we allemaal kunnen verbeteren. Met als doel om iedereen lekker te laten hockeyen zonder blessures. Mocht je alsnog helaas geblesseerd raken dan kan je bij Fys'Optima Delft terecht om hier snel een goede behandeling voor te vinden.

Lees verder

OLG Borrel

Borrel Nieuws afbeelding

20-10
Save the date! Op zaterdag 6 november zal de eerste oud-ledenborrel plaatsvinden. Welk oud-ploeggenoot heb jij al lang niet meer gesproken? En met wie zou je graag weer eens willen bijpraten? Dit is het moment! Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit!

Lees verder

Destitutie Borrel

Borrel

25-8 Door corona heeft de gebruikelijke CoBo helaas niet plaats kunnen vinden, maar wees niet getreurd, we hebben een alternatief bedacht!Woensdag 1 september vindt de Destitutie Borrel van Bestuur 14 plaats. Om de borrel soepel te laten verlopen moet je je inschrijven in een tijdvak. Inschrijven kan via de volgende link:  Inschrijven DeBo Bestuur 14 

Lees verder

Zomeravondhockey

Hockey

13-7 Lieve Scoopers,
Er wordt weer zomeravondhockey georganiseerd! Na een ongelofelijk succesvolle editie vorige week gaan we natuurlijk gewoon door.
Elke dinsdagavond tot en met 10 augustus kan je lekker komen hockeyen. We beginnen om 19:30 en genieten naderhand nog van een heerlijk biertje bij X
Ben je er ook bij?

Lees verder

Mee doen met selectietrainingen?

Hockey

26-6Wil jij graag mee doen met de selectietrainingen voor Heren 1, Dames 1, Heren 2 of Dames 2? Vul dan deze form in! Voor meer informatie over de selecties verwijzen we je naar het selectiebeleid. 
De selectietrainingen zullen plaats vinden op de volgende data:
Heren 1 20, 24 en 27 augustus
Dames 1 20, 24 en 27 augustus

Lees verder

Scoop interesselijst

Hockey

16-6Lijkt het jou leuk om bij Scoop te blijven hockeyen en zou je graag meer informatie willen over de inschrijvingen? Schrijf je dan in voor de interesselijst! Je krijgt dan net voor de inschrijvingen open gaan een reminder via de mail.   Als je geïnteresseerd bent in het doen van selectie, kan je dit ook aangeven! 

Lees verder

Scoop-trui

Algemeen Nieuws afbeelding

3-5Lieve Scoopers,
Na maanden hard werken achter de schermen kunnen we jullie met trots de Scoop-trui presenteren. De trui is met liefde ontworpen door de GrafiCo en klaar om door jullie allemaal gedragen te worden! De trui zal maximaal 26 euro kosten en is beschikbaar in de unisex maten S t/m 3XL. 

Lees verder

Oud Leden Genootschap

Algemeen

30-4

Lieve (oud-)Scoopers,

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om het OLG een nieuw leven in te blazen. Met genoegen kunnen we de inschrijven nu openen!


Lees verder

Paul en Frans gaan door!

Hockey Nieuws afbeelding

13-4
Met groot genoegen kunnen we mededelen dat Paul en Frans doorgaan als trainers/coaches bij Scoop. Paul zal Heren 1 onder de riem blijven houden en Frans zal Dames 1 naar een promotie helpen. We kijken uit naar het moment dat de competitie weer van start zal gaan. Wanneer dat het geval is, dan zijn we goed voorbereid!

Lees verder

In nagedachtenis van Shashank Ramkumar Rajarathnam

Algemeen Nieuws afbeelding

14-2 U kunt uw condoleance uitspreken via deze link  De berichten zullen hieronder verschijnen. 
Condoleances:
Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Shashank, we gaan je missen.
My sincere sympathies to you and your family. I remember Shashank as a very positive guy, enjoying life to the fullest. I hope he will always be remembered this way.

Lees verder

Dames 1 zoekt nieuwe speelsters

Hockey Nieuws afbeelding

19-12Vind jij het leuk om te hockeyen met gezellige mensen? Kom dames 1 versterken in de strijd naar de 3e klasse! Stuur een berichtje naar de Technische Commissie via [email protected] zodat we contact kunnen opnemen zodra de trainingen weer mogen beginnen.

Lees verder

Scoop viert haar dies natalis!

Algemeen

17-12Hoewel de vooruitzichten deze tijd niet optimaal zijn, is het vandaag toch een bijzondere dag. Het is 17 december en dat kan maar een ding betekenen, het is de dies natalis van onze mooie vereniging. Scoop is vandaag 13 jaar oud geworden. Vannacht is het 14e jaar onder het genot van wat biertjes ingeluid tijdens de Discord-borrel. We zijn met z'n allen door ups en downs gegaan met als kers op de

Lees verder

Update na persconferentie van 14 december 2020

Algemeen

15-12 Zoals jullie waarschijnlijk al begrepen hebben, zullen tot nader bericht alle hockeyactiviteiten van Scoop niet meer plaatsvinden. Het is nog mogelijk om een veld te reserveren en daarop met twee mensen te hockeyen. Hiervoor verwijzen we je door naar de website van X.  

Lees verder

Corona regels

Algemeen

1-9Na een lange pauze mogen we vanaf aanstaande zondag eindelijk weer wedstrijden gaan spelen. Om de wedstrijden en trainingen soepel en veilig te kunnen laten verlopen zijn hier nogmaals de regels omtrent corona. 

Lees verder

Selectie beleid

Hockey

18-8 Beste Scoopers,
Met trots presenteert de Technische Commissie het nieuwe Selectiebeleid. Aan de hand van dit beleid zullen de komende jaren de selecties gemaakt worden. Dit beleid is te vinden in de bijlage. Veel leesplezier!
Met sportieve groeTCjes,
De Technische Commissie

Lees verder

Zeven nieuwe regels

Hockey

9-9Dit seizoen zijn er zeven nieuwe regels bijgekomen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je op de hoogte bent van alle spelregels, als speler en als clubscheidsrechter. In dit filmpje van de KNHB wordt duidelijk uitgelegd hoe deze regels werken.


Lees verder

Inschrijvingen zijn geopend!

Algemeen

19-8De inschrijvingen om lid te worden bij Scoop zijn geopend! Schrijf je in via het inschrijfformulier die je kunt vinden onder het kopje 'lid worden'.  Oud-leden die weer lid willen worden dienen een mail te sturen naar [email protected]
Heb je een vraag? Kom langs tijdens de Owee of stuur een mail naar [email protected] 

Lees verder

Hockey? Scoop!

Algemeen

9-8 Ga jij studeren in Delft en heb je zin om te gaan hockeyen? Kom dan langs bij Scoop, dé open studentenhockeyvereniging van Delft! We zijn te vinden op de Owee tijdens de infomarkt en SEARCH @X. Inschrijvingen gaan open op maandag 19 augustus om 14.00 uur! Meer informatie over lid worden bij Scoop is hier te vinden. 

Lees verder

Open trainingen 2019

Hockey

22-5 Droom jij ervan om in het eerste team van de leukste studentenhockeyvereniging van Delft te spelen? Kom een keertje mee trainen met het eerste team en kijk of het iets voor je is. Deelname is geheel vrijblijvend! De open trainingen zijn op dinsdag 11 en vrijdag 14 juni. Trainingstijden voor beide dagen: - Dames 1: 19:30-21:00  - Heren 1: 21:00-22:30

Lees verder

Huizentoernooi 18 mei!

Hockey Nieuws afbeelding

6-5Op 18 mei vindt het jaarlijkse Huizentoernooi plaats. Hier kun jij met je huisgenoten, buren, vrienden of fanatieke schoonmoeder strijden tegen de andere teams om de hoofdprijs binnen te slepen! Het zal een megagezellige dag worden met muziek, bier en natuurlijk leuke hockeywedstrijdjes, dus schrijf je vooral in! Inschrijven kan t/m 11 mei via de volgende

Lees verder

Afscheid Iwan en verwelkoming Frans!

Hockey

24-4
Vorige week hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze trainer/coach van Dames 1: Iwan Clement. Iwan, we willen je bedanken voor je positiviteit en inzet van de afgelopen 1,5 jaar en wensen je veel succes bij je nieuwe baan. We gaan je missen!

Lees verder

Kroegentocht 27 maart!

Borrel Nieuws afbeelding

25-3Aanstaande woensdag is het zover, de kroegentocht! 
Na het grandioze succes van vorig jaar mag het huidige A-team een poging wagen om de vorige te overtreffen. Dus trek je wandelschoenen, steunkousen en nordic walking stokken maar uit de kast!

Lees verder

TweeDee op 17 maart: 2002 nachten!

TD Nieuws afbeelding

10-3Over precies een week is het zo ver! Dan is het weer tijd voor de eerste TD van de (mooi) tweede seizoenshelft! Deze keer hebben de dames en heren uit de tweede teams de handen uit de mouwen gestoken een een mooi thema bedacht!
2002 nachten! Wie wrijft er over jouw lamp?

Lees verder

Witteveen+Bos op de carrière avond

Algemeen Nieuws afbeelding

5-3 Op de carrière avond zal Witteveen+Bos aanwezig zijn. Witteveen+Bos levert met ruim 1.100 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Zowel in Nederland als internationaal willen we een bureau van topklasse zijn. Topklasse betekent voor ons: zelf heel goed zijn in je vak, samenwerken met andere toppers en werken in een cultuur van

Lees verder

Scoop Dames 1 zoekt nieuwe trainer/coach!

Hockey

22-2 Scoop is voor de tweede seizoenshelft van dit seizoen (2018-2019) op zoek naar een gedreven trainer/coach voor het eerste dames team. Vind jij het leuk om samen te werken met studenten en kan jij het team motiveren om sportieve prestaties te behalen? Dan zoeken we jou om S.H.C. Scoop Dames 1 te trainen en coachen.

Lees verder

Tweede editie carrière event

Algemeen

22-2 Woensdag 20 maart is het weer tijd voor het carrière event van Scoop. Het zal dit jaar plaats vinden in de Kurk. Vanaf 19.30 uur ben je welkom en om 20.00 uur zullen de bedrijven beginnen met pitches. De bedrijven, die aanwezig zullen zijn deze avond, zijn Antea Groep, Witteveen+Bos en Oxyma. Er wordt nog gewerkt aan andere bedrijven en activiteiten voor deze avond, zodra hier meer over bekend

Lees verder

35e Algemene Leden Vergadering + borrel

Algemeen Nieuws afbeelding

15-2Op woensdag 20 februari zal de 35e Algemene Leden Vergadering der S.H.C. Scoop plaatsvinden. De vergadering zal beginnen om 19:00 en vindt plaats in de Wim Crouwel hal op de faculteit Industrieel Ontwerpen. 

Lees verder

Scheidsrechtersexamen + Opfriscursus

Hockey

14-2Op 27 februari zal er in de UB een scheidsrechtersexamen plaatsvinden (20:30h). Vooraf zal er ook een opfriscursus zijn (19:00h). Bij de opfriscursus kan je weer even oefenen met een aantal lastige situaties die je tegen kan komen tijdens het fluiten van wedstrijden.

Lees verder

Nieuwe website!

Algemeen

5-1Welkom op de nieuwe website van S.H.C. Scoop! De laatste maanden is er hard gewerkt aan deze nieuwe website. Nu is het dan eindelijk zover!  Mocht je nog aanvullingen, opmerkingen of vragen hebben, laat dit dan weten door te mailen naar [email protected] of spreek ons aan! 

Vriendelijke groet,
Bestuur 12 

Lees verder

 

Recente uitslagen

4-12 H5 LOHC HO25-7
0-3
Bekijk alle uitslagen

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft