header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijven en opzeggen

Inschrijven
Leuk dat je geïnteresseerd bent om je in te schrijven bij S.H.C. Scoop! 

De inschrijvingen gaan woensdag 16 augustus om 13:00 open. Wanneer je je inschrijft, word je op een wachtlijst geplaatst. De wachtlijst is gebaseerd op je moment van inschrijving. Wanneer je aan de selectietrainingen deelneemt en een van de selectieteams haalt, word je van de wachtlijst gehaald en in het team geplaatst. De overige teams worden ingedeeld op basis van de plek in de wachtlijst. Hoe hoger je op deze wachtlijst staat, hoe groter de kans is dat je een plek bij Scoop krijgt.

Selecties
Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2 worden door de Technische Commissie (TC) ingedeeld aan de hand van selectietrainingen. Deze beginnen elk jaar tijdens de Owee en zijn ook nog in de week erna. 

Wil jij graag meedoen met de selectietrainingen voor Heren 1, Dames 1, Heren 2 of Dames 2? Vul dan deze form in.

LET OP! Met deze form meld je je alleen aan voor de selecties. Als je nog geen lid bent van Scoop, moet je je ook inschrijven om lid te kunnen worden.

Heren 1 en Dames 1 zijn open selecties. Dit betekent dat het mogelijk is om gedurende het jaar in te stromen. Interesse in het eerste team? Stuur een mailtje naar de TC en vermeld hierin je positie in het veld en je gespeelde niveau.
In het selectiebeleid staan alle regels over de selecties in detail uitgelegd, dit beleid vind je hier

Voor vragen over de selecties, kan je terecht bij de TC via [email protected].

Om een goed beeld te kunnen vormen van je niveau. Is het aan te raden om bij zoveel mogelijk selectietrainingen aanwezig te zijn. Hieronder kan je de data voor de selectietrainingen vinden.

Heren 1
Vrijdag 18 augustus
Dinsdag 22 augustus
Vrijdag 25 augustus

Dames 1
Vrijdag 18 augustus
Dinsdag 22 augustus
Vrijdag 25 augustus

Heren 2
Donderdag 17 augustus
Dinsdag 22 augustus
Donderdag 24 augustus

Dames 2
Donderdag 17 augustus
Dinsdag 22 augustus
Donderdag 24 augustus


Uitschrijven
Wil jij je uitschrijven of je lidmaatschap veranderen voor het nieuwe seizoen?  Uitschrijvingen en wijzigingen dienen doorgegeven te worden aan de secretaris per email via [email protected]. Uitschrijvingen en wijzigingen moeten binnen zijn bij de secretaris voor 1 juni.  Deze datum heeft te maken met de teamindeling en de opgave van teams aan de KNHB voor het volgende seizoen.

Let op: Bij uitschrijvingen en wijzigingen na 1 juni kan er op basis van het huishoudelijk reglement weer voor een heel seizoen contributie in rekening gebracht worden!

Mocht je vragen hebben over lid worden, selecties of uitschrijven bij Scoop of heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje bij de FAQ's. Mocht je het antwoord op je vraag hier niet kunnen vinden, dan kun je mailen naar [email protected].  
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Recente uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen bekend

S.H.C. Scoop Delft Promo

Instagram

Sponsoren

Contact

Adres

S.H.C. Scoop Delft
X TU Delft 
Mekelweg 8
2628 CD Delft 

Parkeeradres

Van den Broekweg
2628 CD Delft